محل تبلیغات شما
بررسی امکان وقایع فوق به لحاظ زمین شناسی

* آیا تا کنون زله ای شدید در این منطقه واقع شده ؟

 

سرنوشت قوم لوط در قرآن مجید آمده و عذاب آنها نیز فرو رفتن در زمین در اثر زله شدیدی بوده که در منطقه موسوم بحر لوط  اتفاق افتاده و بر اثر آن شهرهای " سدوم" و " گومور" واقع در کناره بحر لوط بطور کامل محو شده اند، بحر لوط همان دریاچه "بحر المیت" است که در مرز بین اردن و فلسطین اشغالی واقع شده و به لحاظ زمین شناسی دقیقا حد فاصل صفحه عربی با صفحه آفریقا می باشد که در امتداد یکدیگر حرکت می کنند  و حتی باستان شناسان غربی توانسته اند بر اساس احادیث و روایات موجود در کتب آسمانی ، از قعر این دریاچه اجساد ن و زیور آلات آنان و برخی جامهای شراب را استخراج نمایند که دلیلی بر صدق گفتار کتب آسمانی و بویژه قرآن کریم است که سرنوشت این قوم و عذاب آنها در آن ذکر شده است. قابل ذکر است که هر چند بحر المیت امروزه قطب توریستی اردن بوده و هتلهای زیادی در اطراف آن ساخته شده و به دلیل خواص ویژه آب این دریاچه پذیرای توریستهای فراوانی از همه نقاط جهان می باشد، اما با این حال مردم بومی این منطقه همچنان به چشم منطقه نفرین شده که عذاب الهی بر آن نازل شده نگاه می کنند و کمتر در این منطقه تردد و توقف می کنند و می گویند هر گاه از این منطقه عبور می کنید سرنوشت قوم لوط را بیاد آورده و از خداوند تقاضای توبه و بخشش گناهان نموده و به سرعت از آنجا دور شوید. در سمت غربی بحر المیت سرزمینهای اشغالی قرار دارد.

 

برای درک بهتر مطلب و علت زله های متعددی که در روایات آمده است و چگونگی وقوع آنها و ربط آنها با یکدیگر به مطالب جالبی برخوردم که ذکر آنها می تواند کمک بزرگی به درک احادیث زمان ظهور و سلسله حوادثی که در زمان ظهور در این منطقه اتفاق می افتد بنماید .

 

بر اساس اطلاعات علمی موجود در سایتهای لرزه نگاری ایرانی و بین المللی ،در سالهای اخیر زله هایی که در سراسر جهان اتفاق افتاده به لحاظ تعداد و قدرت ،منحنی رو با بالا را نشان می دهد .یعنی هم به لحاظ تعداد زله ها و هم به لحاظ زله ها ی شدید و این نشان می دهد که در یک برهه زمانی قرار داریم که بیش از هر وقت دیگری شاهد زله های شدید خواهد بود و این با احادیث زمان ظهور مطابقت دارد. 

 

برای مثال به جدول زله های ایران در دهه های اخیر توجه کنیم: تعدا زله های ثبت شده در ایران در دهه بین 2000 تا 2010   معادل 7462 زله بوده و در دهه 1990 تا 2000  تعدا زله ها 2686 مورد و در دهه 1980 تا 1990 تعداد زله های ثبت شده  1742 مورد بوده است.

 

برای اطلاع بیشتر به سایت پژوهشگاه زله شناسی و مهندسی زلهمراجعه فرمایید:

 

همچنین برای اطلاع از زله های جهان در سال 2010 و سالهای قبل نیز به این سایت مراجعه کنید:

 

بررسی سایتهای فوق نشان می دهد در سطح جهانی هم  شدت زله ها در سالهای اخیر بیشتر شده بطوریکه در دو ماه اول سال جاری میلادی 14 زله نسبتا قوی در جهان اتفاق افتاده که از این تعداد 7 زله با قدرت بیش از 6.5 درجه در مقیاس ریشتر بوده و از جمله زلههائیتی و شیلی است که تلفات و خرابی زیادی در بر داشته است . نیز زله هایی در اقیانوس آرام  و سایر مناطق  رخ داده که به لحاظ اینکه تلفاتی در بر نداشته زیاد مورد توجه قرار نگرفته.


یمانی و یمن - قسمت اول (باز نشر)

چرا فاطمه(س)، فاطمه نامیده شد؟ _ علامه حسن زاده آملی

نگاهی کوتاه به تحولات شش ماه پایانی(باز نشر)

زله ,منطقه ,های ,لحاظ ,بحر ,بوده ,که در ,زله های ,به لحاظ ,این منطقه ,زله ها ,جهان اتفاق افتاده

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گروه کامپیوتر پست بانک استان آذربایجان غربی دین وزندگی دبیرستان (نمونه دولتی مهر) شهر خدابنده نیک فوم دانلود جزوه های دانشجویی sicresela سرگرمی یادداشت فرهیخت ماشین آلات پانچ و سوراخکاری Winifred's life کابین هیپنوس